Godnatt | Johanna

Johanna

Annons

Godnatt

Har precis lagt mig i sången och ska bli super gott att soooova

Har inte blivit så jätte intressanta inlägg idag men de kommer

Har iallafall haft en super dag som avslutades med film tillsammans med F, vi tittade på Cloudy with a chance of meatballs

För er som undrar så är F och I mina kusiner och jag har valt att bara skriva deras initialer för att jag helt enkelt kände för de och tycker inte att deras namn ska slängas runt på internet då dom bara är 6 och 2 år gamla, hoppas ni har förståelse över detta, puss

Haha jätte rolig film faktiskt , har bara sätt 2:an innan så jätte kul att se hur allt började

Nu håller jag på att somna ifrån allt så godnatt på er
Kram

20140321-233411.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats